Selecteer een pagina

Coaching

Duurzaam een gezonde, vitale leefstijl
contact

Consult

Eenmalig 60 minuten
Face to face / Online
Kosten: €125,-

Je hebt bij mij de mogelijkheid om in één keer heel je voedingspatroon onder de loep te nemen en daarna zelf met verschillende stappen aan de slag te gaan om je leefstijl daarmee te verbeteren. Een consult start met het 10 dagen monitoren van je leefstijl waarna we in 60 minuten al mijn bevindingen bespreken. Wanneer er te veel te sleutelen is, heb je vanuit het consult de mogelijkheid om door te gaan in een digitaal coaching traject. De kosten van het consult zijn dan ‘on the house’.

Lifestyle Coaching

Gemiddeld 8 tot 12 weken
Digitale begeleiding
Kosten: €475,-

Anders dan veel andere coaches, hoop ik je na een traject nooit meer terug te zien. Het is mijn enige missie om je te helpen en dat te doen op een manier dat je voor altijd geholpen bent. De reden dat een traject vaak 8 tot 12 weken duurt, is dat je het op je eigen tempo mag doen. Vanuit de monitoring (zie consult) gaan we in kleine stapjes verandering aanbrengen in je leefstijl. Gedragsverandering kost tijd en die geef ik je graag. Een coaching traject kan een vervolg zijn op een consult of op een EMB test.

  • Energie 90% 90%
  • Duurzaam gezond eetpatroon 80% 80%
  • Vermoeidheid 10% 10%
  • Betere nachtrust 80% 80%

In de afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen helpen. Degenen die bij mij terecht komen, geloven in een holistische aanpak. Ik help mijn clienten om meer energie te hebben tijdens de dag, om duurzaam een gezond eetpatroon vast te houden, om vermoeidheid in te dammen en nachtrust te optimaliseren. Al mijn clienten worden anoniem behandeld. Uiteraard ben je vrij om je ervaring met iedereen te delen, maar alleen als jij je hier fijn bij voelt.

Review

“In 2 maanden coach bij jou ben ik 4 á 5 kilo afgevallen en daar ben ik super blij mee. Ik vond het erg fijn dat je een opbouw hebt in uitdagingen en niet alles in een keer omgegooid hoeft te worden. Daarnaast werkt je enthousiasme, kennis en inzet erg aanstekelijk en heb ik veel van je geleerd. Last but not least is het multidisciplinaire (stress, slaap, beweging én eten) echt top.”

Review

“Ik wil je bedanken voor het traject. Over enkele zaken had je een duidelijke mening met sterke onderbouwing, verder laat je ruimte om ook eens wat minder voedzame producten te eten (met hoge uitzondering natuurlijk, maar toch). Je werkt niet met calorieën tellen of producten afwegen, dat is erg prettig en maakt het ook toegankelijk. Ik had niet verwacht dat de nachtrust zo’n grote invloed zou hebben op mijn energie niveau.”

Review

“Joep heeft me geholpen om mijn energie weer terug te krijgen. Waar ik voorheen om 11:00 al weer terug naar bed wilde, is mijn energie nu de hele dag constant. Daarnaast had ik last van huidproblemen en zijn deze als sneeuw voor de zon verdwenen. Top!”