Selecteer een pagina

Leven zonder energiedips

 

Online training – 44 video’s – 30 pagina’s werkboek

 

Voor maar €79,95IK WIL DIT!

Voor wie?

Voor iedereen die graag de dag wil doorkomen met meer energie
Voor iedereen die wil leren over beweging, voeding, ontspanning, mindset en slaap
Voor iedereen die wil inzetten op preventieve gezondheid
Voor iedereen die zichzelf op nummer 1 zet 

Eerste Module

Doelen Stellen

Waarom wil je graag meer energie?
We denken dat dit een van de belangrijkste vragen is om af te trappen met deze online training. Jij moet weten waarom je dat wil. Wij helpen je met de uitvoering.

Tweede Module

Monitoren

Om aanpassingen in je leefstijl te kunnen maken, moet je weten wat je op dit moment doet. In deze module ga je aan de slag met het monitoren van je huidige leefstijl.

Derde Module

Oermens

Wij krijgen in 1 dag tijd net zoveel prikkels als de oermens in 1 jaar, dat maakt het leven voor ons niet gemakkelijk. We gaan kijken wat de oermens allemaal nog meer deed en hoe we dit toe kunnen passen op ons huidige bestaan.

Vierde Module

Lichaam Voeden

Iedere hap die je neemt maakt je lichaam sterker of zieker. De keuze ligt bij jou om te bepalen welke van de twee dat dat wordt. Wij leggen je uit hoe je je lichaam kan voeden.

Vijfde Module

Vermijden

Je kunt je lichaam dus versterken met de juiste voeding, maar ook verzwakken door de verkeerde voeding. We gaan aan de slag met een aantal te vermijden stoffen.

Zesde Module

Slaap

Het meest onderschatte onderdeel van een gezonde leefstijl is slaap. Om goed te kunnen herstellen en daarom je dag te kunnen starten met meer energie is dit een essentieel onderdeel.

Zevende Module

Energie Verstoorders

Soms doen we dingen met de beste bedoelingen, alleen blijken die stiekem bij te dragen aan het verstoren van jouw energie. Je leert in deze module welke dat zijn.

Achtste Module

Bewegen & Trainen

Er zit een verschil tussen bewegen & trainen. Beiden noodzakelijk om in je routine te krijgen omdat ze een essentiele functie hebben in het maken van energie.

Negende Module

Routines

Je hebt nu veel kennis over beweging, voeding, ontspanning en slaap. Het is nu tijd om het in je dagelijkse routines te gaan bouwen.

Tiende Module

Afsluiten

Een dik vet compliment als je het tot de tiende module met ons uithoudt. We vragen veel van je, maar als je die commitment afgeeft heb je je leven voorgoed veranderd.

Bonus Actie

Werk Atleet

Uiteraard geven we je de mogelijkheid om nog meer te leren over alle topics rondom energie, fitheid en vitaliteit. Aan het einde van de training krijg je een aanbieding om dit samen met collega’s te doen.

Door wie?

Deze online training is opgezet door het team van Werk Atleet.

Werk Atleet is al jaren een begrip in training en coaching. We trainen werknemers in Nederland om de dag met meer energie tegemoet te gaan, om gezonder te leren eten, te werken aan de juiste mindset en zeker ook om voldoende te ontspannen. 

We willen dat JIJ ook al deze kennis tot je kan nemen, zelfs als je niet bij onze klanten werkt.

Mogen wij jou ook in een atleet veranderen?

Joep Rovers – Orthomoleculair Voedingsspecialist

Jeroen Bouman – Bewegingsspecialist & Slaapcoach

Keanu Chin – Vitalteitsexpert & Slaapcoach

Reviews

“Wat een vakman!”

Trainer Joep is orthomoleculair adviseur en benadert gezond eten vanuit deze discipline: begin bij de kleinste bouwstenen en hun eigenschappen en bepaal op basis daarvan je eetpatroon. Geen groepen uitsluiten, maar balance is key! In begrijpelijke termen legt Joep uit hoe je meer grip op je energiebehoefte en -verbruik krijgt. Erg leuke sessies!

Philippe

“Nog nooit zo goed geslapen”

Ik heb net, naar grote tevredenheid, een cursus ‘beter slapen’ gevolgd bij Jeroen Bouman (Slaapcoach).Perfect en zeer professioneel!

Paul

“Ik ben fan”

“Aanrader voor iedereen om samen te werken met Werk Atleet. Ik ben fan!“

Anna

“Zoveel kennis!”

Veel kennis, kunde en met bruisende energie en enthousiasme brengen ze het over! WerkAtleet heeft mij al flink op weg geholpen om gezondere keuzes te maken, meer energie te ervaren en dit ook op een duurzame manier vast te houden.

 

Moniek

Ben jij er klaar voor?

We are ready when you are.

Mocht je na de cursus niet tevreden zijn, dan krijg je je aankoopbedrag terug.

We beloven het je. Klik op de knop Let’s GO om te beginnen.